måndag 11 juli 2011

Efter Almedalen - Hyresrätter och KRIS

Flera har klagat på att 3G-systemet inte höll måttet i Visby på grund av belastningen förra veckan. Från någon gång under torsdagen var det omöjligt att komma ut på internet både med hjälp av 3G i den bärbara datorn och med iPhonen. Detta trots att antalet personer i Visby då måste ha varit färre än några dagar tidigare. Tråkigt och irriterande med följd att det inte blev något blogginlägg under andra delen av Almedalsveckan.

Jag ska lite kortfattat nämna två saker.

För det första blev jag intervjuad om vad jag tycker är bäst med hyresrätter. En länk till det akuella Youtube-klippet finns här på Fastighetsägarnas hemsida.

För det andra blev KRIS utsedda till årets lobbyister eller med andra ord "Hetast i Almedalen". Priset har inrättats av PR-byrån Westander. Grattis och lycka till i fortsättningen, inte minst med tanke på hur angeläget det är att komma tillrätta med liberaliseringstrenderna när det gäller narkotikapolitiken. Att de aktiva i KRIS vet vad de talar om behöver ingen betvivla.

Här finns en länk till KRIS hemsida.

2 kommentarer:

  1. Ja - visst var nätet bedrövligt! Nästan läge att inte köra Almedalen i Almedalen nästa år ;)

    SvaraRadera
  2. Björn Johnson14 juli 2011 11:12

    Det finns olika uppfattningar om KRIS. http://stardustsblogg.blogspot.com/2011/07/hardvinklad-propaganda-som-sparkar_14.html

    SvaraRadera