fredag 1 oktober 2010

Ny partisekreterare

I dag har Fredrik Reinfeldt utsett Sofia Arkelsten till ny partisekreterare för Moderaterna. Moderaterna har som parti även fortsättningsvis ett antal utvecklingsområden att ta tag i och där tror jag att Sofia kan och kommer att spela en viktig roll. Sofia har själv drivit på utvecklingen inom Moderaterna beträffande miljöpolitiken, där hon har visat stort eget engagemang.

Biträdande partisekreterare blir Gunilla Sjöberg, som i dag är chef för fältorganisationen och ansvarig för opinionsanalys.

Per Schlingmann slutar på topp, något annat går inte att säga. Han har haft nyckelroller, som kommunikationschef respektive partisekreterare, i två framgångsrika val. Han har gjort ett mycket stort och viktigt arbete med Nya Moderaterna. Stort tack för dina insatser!

Sofias blogg hittar du här.

På Moderaternas hemsida finns en artikel om nya partisekreterarna.

Pressklipp i ämnet: Expressen [1], [2], DN [1], [2], Svenska Dagbladet, Aftonbladet [1], [2], [3], SVT [1], [2].

1 kommentar:

  1. Hej Sofia

    Jag är inte moderat men jag vill ändå stödja dig när det gäller angrepp från olika nyhetsmedia vad gäller "mutresor" odyl. Stå på dig. Tycker du ingjuter förtroende och att du på ett bra sätt i rapport ikväll argumentera för varför du åkt på olika resor.
    Lycka till som parti¨sekreterare.

    Ann-Christin Kjellman

    SvaraRadera